İşlediği birçok suç nedeni ile suç makinesi olarak anılan ve son olarak bir otomobili kurşunlayarak otomobilde bulunan bir kişiyi ağır yaralayan S. K. gizlendiği arkadaşının evinde yakalandı.

Geçtiğimiz 5 Ekim 2011 günü Sultanbağı Mahallesi Cezaevi Caddesi üzerinde Özel A.’ya ait otomobili kurşunlayarak sürücü Özel A.’yı ağır yaralayıp kaçan S. K., polis ekiplerinin 20 günlük çalışması sonucunda gizlendiği evin tuvaletinde yakalandı. 2003 yılında cinayet işlediği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine konulan S. K., ağbisinin suçu üstlenmesiyle özgürlüğüne kavuştu. Hırsızlık, kasten yaralama, fuhuş ve fuhuşa aracılık yapmaktan sabıkası bulunan S. K.’ın, tehdit, mala ve kamu malına zarar verme, küçük yaşta kızla cinsel ilişkiye girme, araç kurşunlama, taksirle adam öldürme gibi 100’e yakın devam eden dava dosyası bulunduğu öğrenildi.

SONER KAÇTI, POLİS YAKALADI
S. K., daha önce polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmış, ilk kovalamacada merkeze bağlı Andız köyünde kaza yaptıktan sonra köyden çaldığı bisikletle kaçmak isterken yakalanmıştı. İkinci olayında yine polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan S. K. bu kez de kısa süren kovalamacanın ardından kullandığı otomobilin önüne çivili kapan atılarak durdurulmuş ve yakalanmıştı. Bilecik’te denetleme yapan polis memurunun kolunu kapıya sıkıştırarak sürükleyen S. K., yine kısa sürede yakalanmıştı. Son olarak 5 Ekim günü araç kurşunlama olayına karışarak bir kişinin ağır yaralanmasına neden olan S. K., kız arkadaşının evinine girdikten sonra savcılıktan alınan arama kararıyla girilen evin tuvaletinde yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan S. K., “kasten adam öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.