Türkiye’nin yeni siyasi tablosunun ülkemiz için, geleceğimiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder, seçimlerde başarı gösterip meclise girmeye hak kazanan Milletvekillerini tebrik ederim.

Teknolojinin siyasetini yapmaktı emelim çünkü teknolojiye yatırım yapan ülkeler ilerleme kaydederken, bu konuda geri kalan ülkeler bağımlı hale geliyordu. Ben ülkemi bu bağımlılıktan kurtarma düşüncesiyle siyasetimi yaptım. Doğduğum toprakları da bu konuda başkent yapma emelindeydim. Oldukça genç ve dinamik bir nüfusa sahip olan ülkemde bunu gerçekleştirme niyetindeydim. Ülkemde gençlerin pek çok sorunu var. Onların istihdam sorununu çözmek maksadıyla kampanyamı yürüttüm. Konya’nın tanıtım sorunları vardı, bunları aşmaya yönelik projeler için çalıştım. Söylediklerimde aslında temel bir öz vardı. Teknoloji bir devlet politikası haline gelmeli, bunun için çalışmalar yapılmalıdır. Konya seçmeni bu konunun önemine bir an evvel varmalıdır.

Konya’da 16 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe hizmetler veriyorum. Bu sektörde başarılar elde ettim. İş ve eğitim hayatımdaki geçmişim başarılarla doludur. Ben hayatım boyunca kendime hedefler koydum ve bunları birer birer gerçekleştirdim. Konya’da fikirlerimi, düşüncelerimi kabul eden 1,262 kişiye ulaştım.( ki bu oran geçerli oyların binde bir’i ne tekabül etmektedir) Böyle bir kitleye ulaşmak benim açımdan gurur vericidir. Şahsım adına Konya için en iyisini temenni ederek teşekkürlerimi sunuyorum.
ÖZGÜR AKIN
BİLGİSAYAR YÜKSEK MÜHENDİSİ
AKINSOFT YÖNETİM KURULU BAŞKANI